Publikavimo data: 2024-05-25
Gardi lašiša su cukinija.
Keta, kaip žuvis, yra skani ir patraukli pati savaime. Tačiau su daržovėmis ir cukinija ji tampa švelniu, sultingu ir vertingu patiekalu. Be to, kad keta garsėja daugybe vitaminų ir mineralinių medžiagų, taip pat omega-3 ir omega-6, cukinija ir daržovės prideda ląstelienos ir kitų augalinių medžiagų. Dėl to patiekalas kupinas maistinių elementų, skanus, be to, greitai paruošiamas.
Žingsnis 1
Pagal skonį pasūdykite lašišos kepsnį ir pabarstykite žuvies prieskoniais. Cukiniją supjaustykite žiedais.
Žingsnis 2
Iš folijos padarykite kepimo indą ir supilkite į jį saulėgrąžų aliejų. Pirmuoju sluoksniu ant aliejaus sudėkite cukiniją.
Žingsnis 3
Ant cukinijų sluoksniuokite daržovių mišinį, užpilkite daugiau aliejaus. Tada siųskite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 25-30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos