Gardi lašiša su cukinija. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gardi lašiša su cukinija.

Keta, kaip žuvis, yra skani ir patraukli pati savaime. Tačiau su daržovėmis ir cukinija ji tampa švelniu, sultingu ir vertingu patiekalu. Be to, kad keta garsėja daugybe vitaminų ir mineralinių medžiagų, taip pat omega-3 ir omega-6, cukinija ir daržovės prideda ląstelienos ir kitų augalinių medžiagų. Dėl to patiekalas kupinas maistinių elementų, skanus, be to, greitai paruošiamas.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardi lašiša su cukinija. Žingsnis 1
Pagal skonį pasūdykite lašišos kepsnį ir pabarstykite žuvies prieskoniais. Cukiniją supjaustykite žiedais.

Žingsnis 2

Gardi lašiša su cukinija. Žingsnis 2
Iš folijos padarykite kepimo indą ir supilkite į jį saulėgrąžų aliejų. Pirmuoju sluoksniu ant aliejaus sudėkite cukiniją.

Žingsnis 3

Gardi lašiša su cukinija. Žingsnis 3
Ant cukinijų sluoksniuokite daržovių mišinį, užpilkite daugiau aliejaus. Tada siųskite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 25-30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos