Publikavimo data: 2025-08-18
Gardi lašiša su krapų padažu
Gardi lašiša su krapų padažu - puikus patiekalas, kuris patiks žuvies virtuvės mėgėjams. Lašiša yra labai skani žuvis. Padažas suteikia žuviai neįprastą ir išskirtinį skonį. Tai labai sotus patiekalas. Jame yra daug naudingų ir maistingų medžiagų. Paruošti lašišą gali ir pradedantieji virėjai.
Žingsnis 1
Nuplaukite upėtakius po tekančiu vandeniu ir nusausinkite. Įtrinkite žuvį druska ir pipirais. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir citrina. Pašaukite žuvį į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių.
Žingsnis 2
Krapus nuplaukite ir susmulkinkite. Česnakus pertrinkite per česnakų presą. Įmaišykite druską, pipirus, alyvuogių aliejų ir krapus.
Žingsnis 3
Sudėkite upėtakį į lėkštę, tada atsargiai užpilkite padažą ant žuvies viršaus.
Kategorijos