Gardi lašiša su krapų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Gardi lašiša su krapų padažu

Gardi lašiša su krapų padažu - puikus patiekalas, kuris patiks žuvies virtuvės mėgėjams. Lašiša yra labai skani žuvis. Padažas suteikia žuviai neįprastą ir išskirtinį skonį. Tai labai sotus patiekalas. Jame yra daug naudingų ir maistingų medžiagų. Paruošti lašišą gali ir pradedantieji virėjai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Gardi lašiša su krapų padažu Žingsnis 1
Nuplaukite upėtakius po tekančiu vandeniu ir nusausinkite. Įtrinkite žuvį druska ir pipirais. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir citrina. Pašaukite žuvį į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių.

Žingsnis 2

Gardi lašiša su krapų padažu Žingsnis 2
Krapus nuplaukite ir susmulkinkite. Česnakus pertrinkite per česnakų presą. Įmaišykite druską, pipirus, alyvuogių aliejų ir krapus.

Žingsnis 3

Gardi lašiša su krapų padažu Žingsnis 3
Sudėkite upėtakį į lėkštę, tada atsargiai užpilkite padažą ant žuvies viršaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos