Publikavimo data: 2024-06-16
Gardi žuvis ir sūris
Žuvis yra ne tik sveikas, bet ir skanus maistas. Sūrio ir žuvies derinys turi didelę gastronominę vertę. Žuvyje yra daug maistinių medžiagų: baltymų, riebalų. Riebalinėje žuvies dalyje yra tokių naudingų riebalų rūgščių kaip omega-3, taip pat gausu įvairių vitaminų ir mineralų. Šį patiekalą galima paruošti turint minimalių kulinarinių įgūdžių.
Žingsnis 1
Žuvies filė nuplaukite šaltame vandenyje ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, pabarstykite druska ir pipirais. Į atskirą dubenį įmuškite 2 kiaušinius ir suplakite plaktuvu. Į atskirą dubenį supilkite miltus. Į atskirą dubenį sutarkuokite sūrį. Žuvį pirmiausia pamerkite į kiaušinius, tada į miltus ir galiausiai į sūrį.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų. Tada paimkite žuvį, apvoliokite ją miltuose, tada kiaušinyje ir galiausiai sūryje. Kepkite žuvį iš abiejų pusių, kol iškeps, po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos