Gardi žuvis ir sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Gardi žuvis ir sūris

Žuvis yra ne tik sveikas, bet ir skanus maistas. Sūrio ir žuvies derinys turi didelę gastronominę vertę. Žuvyje yra daug maistinių medžiagų: baltymų, riebalų. Riebalinėje žuvies dalyje yra tokių naudingų riebalų rūgščių kaip omega-3, taip pat gausu įvairių vitaminų ir mineralų. Šį patiekalą galima paruošti turint minimalių kulinarinių įgūdžių.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardi žuvis ir sūris Žingsnis 1
Žuvies filė nuplaukite šaltame vandenyje ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, pabarstykite druska ir pipirais. Į atskirą dubenį įmuškite 2 kiaušinius ir suplakite plaktuvu. Į atskirą dubenį supilkite miltus. Į atskirą dubenį sutarkuokite sūrį. Žuvį pirmiausia pamerkite į kiaušinius, tada į miltus ir galiausiai į sūrį.

Žingsnis 2

Gardi žuvis ir sūris Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų. Tada paimkite žuvį, apvoliokite ją miltuose, tada kiaušinyje ir galiausiai sūryje. Kepkite žuvį iš abiejų pusių, kol iškeps, po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos