Gardus aviečių pudingas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Gardus aviečių pudingas

Pasaulyje yra daugybė rūšių pudingų su įvairiais įdarais, tačiau patraukliausias, skaniausias ir populiariausias iš jų yra pudingas su avietėmis. Aviečių pudingas kelia malonius vasaros prisiminimus.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Gardus aviečių pudingas Žingsnis 1
Išmirkykite želatiną. Ryžius nuplaukite ir išvirkite iki minkštumo trijuose puodeliuose vandens. Atvėsinkite ir sumaišykite su pienu, grietinėle ir ištirpintais ledais. Pastatykite mišinį ant silpnos ugnies ir kaitinkite 15 minučių. Išmirkytą želatiną sumaišykite su puse cukraus ir supilkite į ryžių ir pieno mišinį. Išmaišykite, supilkite į formą ir laikykite šaldytuve. Sutrinkite avietes su likusiu cukrumi ir supilkite brendį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., vaizdo įrašo receptas, pudingas, receptų knyga

Kategorijos