Publikavimo data: 2025-08-19
Gardus aviečių pudingas
Pasaulyje yra daugybė rūšių pudingų su įvairiais įdarais, tačiau patraukliausias, skaniausias ir populiariausias iš jų yra pudingas su avietėmis. Aviečių pudingas kelia malonius vasaros prisiminimus.
Žingsnis 1
Išmirkykite želatiną. Ryžius nuplaukite ir išvirkite iki minkštumo trijuose puodeliuose vandens. Atvėsinkite ir sumaišykite su pienu, grietinėle ir ištirpintais ledais. Pastatykite mišinį ant silpnos ugnies ir kaitinkite 15 minučių. Išmirkytą želatiną sumaišykite su puse cukraus ir supilkite į ryžių ir pieno mišinį. Išmaišykite, supilkite į formą ir laikykite šaldytuve. Sutrinkite avietes su likusiu cukrumi ir supilkite brendį.
Kategorijos