Publikavimo data: 2025-08-17
Gardūs ir subtilūs užkandžiai su morkomis
Švelnus ir skanus užkandis papuoš bet kurį jūsų šventinį stalą. Kumpį naudokite kaip suktinukų pagrindą ir įdarą. Užkandis gali būti karštas ir šaltas. Paprasčiausią skanėsto įdarą galite paruošti iš namuose turimų produktų. Šis užkandis taps nepakeičiamas ant jūsų šventinio stalo arba jaukaus šeimos vakaro metu. Šiame patiekale yra visi naudingiausi ir skaniausi produktai, kurie nepaliks abejingų. Užkandis yra puikaus skonio, dėl nugarinės atsiradęs lengvas aštrus prieskonis.
Žingsnis 1
Nulupkite virtus kiaušinius nuo lukštų, juos smulkiai sutarkuokite ir atidėkite į šalį. Sūrį sutarkuokite ir atidėkite į kitą dubenį. Korėjietiškas morkas supjaustykite mažais griežinėliais.
Žingsnis 2
Galite sumaišyti įdarą: sūrį, morkas ir kiaušinius. Pridėkite majonezo ir juodųjų pipirų. Galite įberti druskos, bet žiūrėkite pagal savo skonį. Viską sumaišykite ir palikite mirkti. Gausite originalaus užkandžio analogą, tik šiek tiek įdomesnį ir skanesnį dėl korėjietiškų morkų. Česnako dėti nereikia, jo daugiau nei pakankamai yra morkose.
Žingsnis 3
Į lėkštę dėkite kumpio gabalėlį, ant jo uždėkite vieną ar du šaukštus anksčiau paruošto užkandžio ir atsargiai susukite. Kumpelis gerai išlaikys formą, jei bus labai plonai supjaustytas, bet galite jį suvynioti ir dantų krapštuku.
Žingsnis 4
Tą patį padarykite ir su likusiais produktais. Paruoštus kumpio suktinukus sudėkite į plokščią lėkštę, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą, kol bus patiekti. Suktinukus galite patiekti kaip užkandį su bet kuriuo iš gėrimų arba kitą rytą su arbata ar kava. Jūsų pusryčiai bus ne tik skanūs, bet ir sveiki.
Kategorijos