Gardūs kalmarai su ananasais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Gardūs kalmarai su ananasais

Kalmarai su grietine, azijietiškais padažais žinomi daugeliui jūros gėrybių mėgėjų, tačiau kalmarai su egzotiškais ananasais, raudonaisiais ikrais atrodo ir yra kitokio skonio. Jau pats patiekalo pavadinimas ir sudėtis daro jį šventišką. Kartu jį galima paruošti sekmadienio ar šventiniams pietums ir vakarienei. Nepaisant produktų subtilumo, jis ruošiamas paprastai ir greitai, tačiau atrodo sotus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardūs kalmarai su ananasais Žingsnis 1
Išvirkite kalmarus, supjaustykite juos žiedais ir apkepkite keptuvėje su sviestu.

Žingsnis 2

Gardūs kalmarai su ananasais Žingsnis 2
Supjaustykite ananasus ir kiaušinius kubeliais, agurkus supjaustykite ketvirčiais, o žalumynus susmulkinkite.

Žingsnis 3

Gardūs kalmarai su ananasais Žingsnis 3
Sudėkite visus susmulkintus ingredientus, išmaišykite. Tuomet įmaišykite ikrų, majonezo, druskos ir pipirų pagal skonį. Vėl sumaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos