Publikavimo data: 2024-05-19
Gardūs kalmarai su ananasais
Kalmarai su grietine, azijietiškais padažais žinomi daugeliui jūros gėrybių mėgėjų, tačiau kalmarai su egzotiškais ananasais, raudonaisiais ikrais atrodo ir yra kitokio skonio. Jau pats patiekalo pavadinimas ir sudėtis daro jį šventišką. Kartu jį galima paruošti sekmadienio ar šventiniams pietums ir vakarienei. Nepaisant produktų subtilumo, jis ruošiamas paprastai ir greitai, tačiau atrodo sotus.
Žingsnis 1
Išvirkite kalmarus, supjaustykite juos žiedais ir apkepkite keptuvėje su sviestu.
Žingsnis 2
Supjaustykite ananasus ir kiaušinius kubeliais, agurkus supjaustykite ketvirčiais, o žalumynus susmulkinkite.
Žingsnis 3
Sudėkite visus susmulkintus ingredientus, išmaišykite. Tuomet įmaišykite ikrų, majonezo, druskos ir pipirų pagal skonį. Vėl sumaišykite.
Kategorijos