Gardus sumuštinis su raudona žuvimi ir avokadu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Gardus sumuštinis su raudona žuvimi ir avokadu

Paprasta ir skani pusryčių idėja.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Gardus sumuštinis su raudona žuvimi ir avokadu Žingsnis 1
Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinį.

Žingsnis 2

Gardus sumuštinis su raudona žuvimi ir avokadu Žingsnis 2
Verdantį pasūdytą vandenį maišykite plaktuvu, suformuodami piltuvėlį.

Žingsnis 3

Gardus sumuštinis su raudona žuvimi ir avokadu Žingsnis 3
Formuojasi piltuvas.

Žingsnis 4

Gardus sumuštinis su raudona žuvimi ir avokadu Žingsnis 4
Greitai išsiųskite kiaušinį.

Žingsnis 5

Gardus sumuštinis su raudona žuvimi ir avokadu Žingsnis 5
Virkite 2 minutes.

Žingsnis 6

Gardus sumuštinis su raudona žuvimi ir avokadu Žingsnis 6
Kiaušinį atsargiai išimkite storu šaukštu arba dantytu šaukštu.

Žingsnis 7

Gardus sumuštinis su raudona žuvimi ir avokadu Žingsnis 7
Paimkite gabalėlį juodos duonos.

Žingsnis 8

Gardus sumuštinis su raudona žuvimi ir avokadu Žingsnis 8
Nulupkite avokadą, supjaustykite jį ir uždėkite ant duonos.

Žingsnis 9

Gardus sumuštinis su raudona žuvimi ir avokadu Žingsnis 9
Šakute arba šaukštu paskirstykite avokadą ant duonos.

Žingsnis 10

Gardus sumuštinis su raudona žuvimi ir avokadu Žingsnis 10
Žuvį supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 11

Gardus sumuštinis su raudona žuvimi ir avokadu Žingsnis 11
Žuvį uždėkite ant sumuštinio.

Žingsnis 12

Gardus sumuštinis su raudona žuvimi ir avokadu Žingsnis 12
Ant viršaus įmuškite kiaušinį.

Žingsnis 13

Gardus sumuštinis su raudona žuvimi ir avokadu Žingsnis 13
Pabarstykite universaliais prieskoniais ir supjaustykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos