Gardus užkandis iš virtos skumbrės su baltuoju vynu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Gardus užkandis iš virtos skumbrės su baltuoju vynu

Daugelis žmonių skumbrę gerbia keliais būdais - sūdytą ir keptą, tačiau tai dar ne viskas, ką galima paruošti iš šios vertingos žuvies. Pavyzdžiui, iš jos mėsos galima labai skaniai užtepti ant sumuštinių. Kartu su grietine, garstyčiomis ir baltuoju vynu ji sustiprina savo skonį. Be to, šis receptas tinka sveikos mitybos besilaikantiems žmonėms ir net metantiems papildomus kilogramus, nes žuvis yra virta.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Gardus užkandis iš virtos skumbrės su baltuoju vynu Žingsnis 1
Skumbrę supjaustykite į 4-5 dalis. Sudėkite jas į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Taip pat išvirkite vieną svogūną, morką, pipirus, lauro lapą ir druską. Virkite 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Gardus užkandis iš virtos skumbrės su baltuoju vynu Žingsnis 2
Virtą žuvį supjaustykite filė ir sutrinkite šakute. Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, druską ir pipirus, garstyčias, grietinę, supilkite vyną ir išmaišykite. Palikite mirkti 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos