Publikavimo data: 2024-06-16
Gardžios krabų lazdelių salotos su avokadais ir raudonaisiais ikrais
Avokadas, raudona žuvis ir putpelių kiaušiniai - tikriausiai nėra klasiškesnio derinio. Šis trio yra beveik visų restoranų meniu. Tačiau viskas turi tendenciją nuobodžiauti. Vienu įdomiausių tokių ingredientų derinių galima pavadinti apetitą žadinančias krabų lazdelių salotas su avokadais ir raudonaisiais ikrais.
Žingsnis 1
Nulupkite avokadą, išskobkite kauliuką ir supjaustykite minkštimą mažais kubeliais. Agurką ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Taip pat supjaustykite žuvį ir krabų lazdeles mažais kubeliais, o putpelių kiaušinius - ketvirčiais.
Žingsnis 2
Salotas sluoksniais išdėliokite ant tinkamos lėkštės. Pirmuoju sluoksniu dėkite avokadą, ant viršaus išdėliokite lašišą ir kiaušinius ir lengvai užpilkite majonezu.
Žingsnis 3
Ant majonezo dėkite krabų lazdeles ir agurkus, o ant salotų užpilkite antrą majonezo sluoksnį. Ant salotų viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio, aplink kraštus žiedu išdėliokite griežinėliais pjaustytą lašišą, o į vidurį įdėkite raudonųjų ikrų.
Kategorijos