Gardžios krabų lazdelių salotos su avokadais ir raudonaisiais ikrais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Gardžios krabų lazdelių salotos su avokadais ir raudonaisiais ikrais

Avokadas, raudona žuvis ir putpelių kiaušiniai - tikriausiai nėra klasiškesnio derinio. Šis trio yra beveik visų restoranų meniu. Tačiau viskas turi tendenciją nuobodžiauti. Vienu įdomiausių tokių ingredientų derinių galima pavadinti apetitą žadinančias krabų lazdelių salotas su avokadais ir raudonaisiais ikrais.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardžios krabų lazdelių salotos su avokadais ir raudonaisiais ikrais Žingsnis 1
Nulupkite avokadą, išskobkite kauliuką ir supjaustykite minkštimą mažais kubeliais. Agurką ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Taip pat supjaustykite žuvį ir krabų lazdeles mažais kubeliais, o putpelių kiaušinius - ketvirčiais.

Žingsnis 2

Gardžios krabų lazdelių salotos su avokadais ir raudonaisiais ikrais Žingsnis 2
Salotas sluoksniais išdėliokite ant tinkamos lėkštės. Pirmuoju sluoksniu dėkite avokadą, ant viršaus išdėliokite lašišą ir kiaušinius ir lengvai užpilkite majonezu.

Žingsnis 3

Gardžios krabų lazdelių salotos su avokadais ir raudonaisiais ikrais Žingsnis 3
Ant majonezo dėkite krabų lazdeles ir agurkus, o ant salotų užpilkite antrą majonezo sluoksnį. Ant salotų viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio, aplink kraštus žiedu išdėliokite griežinėliais pjaustytą lašišą, o į vidurį įdėkite raudonųjų ikrų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos