Publikavimo data: 2024-06-16
Gardžios krevetės grietinėje.
Grietinės padažas jau seniai tapo klasika visose maitinimo įstaigose - nuo paprastų kavinių iki prabangių restoranų. Šį padažą galima derinti su viskuo: makaronais, paukštiena, subproduktais. Ypač įdomu jį derinti su įvairiomis jūros gėrybėmis. Sėkmingo skonio sprendimo pavyzdys - gardžios krevetės grietinėje.
Žingsnis 1
Įkaitintame svieste ant vidutinės ugnies nuolat maišydami 2-3 minutes kepkite krevetes. Krevetės turėtų šiek tiek paruduoti. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Į keptuvėje esančias krevetes supilkite grietinę. Gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu ir palikite troškintis apie 15 minučių. Periodiškai pamaišykite. Baigiant troškinti į krevetes įberkite smulkintų žolelių.
Kategorijos