Gardžios krevetės grietinėje. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Gardžios krevetės grietinėje.

Grietinės padažas jau seniai tapo klasika visose maitinimo įstaigose - nuo paprastų kavinių iki prabangių restoranų. Šį padažą galima derinti su viskuo: makaronais, paukštiena, subproduktais. Ypač įdomu jį derinti su įvairiomis jūros gėrybėmis. Sėkmingo skonio sprendimo pavyzdys - gardžios krevetės grietinėje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardžios krevetės grietinėje. Žingsnis 1
Įkaitintame svieste ant vidutinės ugnies nuolat maišydami 2-3 minutes kepkite krevetes. Krevetės turėtų šiek tiek paruduoti. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Gardžios krevetės grietinėje. Žingsnis 2
Į keptuvėje esančias krevetes supilkite grietinę. Gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu ir palikite troškintis apie 15 minučių. Periodiškai pamaišykite. Baigiant troškinti į krevetes įberkite smulkintų žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos