Publikavimo data: 2024-06-09
Gardžios tuno salotos
Vienos iš labiausiai paplitusių žuvies salotų yra tuno salotos. Tam yra svarių priežasčių, nes tuno mėsa neturi kaulų ir yra gana riebi, todėl salotos yra švelnios ir ypač skanios.
Žingsnis 1
Nuplaukite salotų lapus ir supjaustykite juos kąsnio dydžio gabalėliais. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Kiaušinius išvirkite (apie 5-7 min.), atvėsinkite ir perpjaukite per pusę. Bryndzą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį ir sumaišykite kiaušinius, salotų lapus, pomidorus, bryndzą ir konservuotą tuną. Apšlakstykite salotas sojų padažu ir alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite.
Kategorijos