Gardžios tuno salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gardžios tuno salotos

Vienos iš labiausiai paplitusių žuvies salotų yra tuno salotos. Tam yra svarių priežasčių, nes tuno mėsa neturi kaulų ir yra gana riebi, todėl salotos yra švelnios ir ypač skanios.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardžios tuno salotos Žingsnis 1
Nuplaukite salotų lapus ir supjaustykite juos kąsnio dydžio gabalėliais. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Kiaušinius išvirkite (apie 5-7 min.), atvėsinkite ir perpjaukite per pusę. Bryndzą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Gardžios tuno salotos Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį ir sumaišykite kiaušinius, salotų lapus, pomidorus, bryndzą ir konservuotą tuną. Apšlakstykite salotas sojų padažu ir alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos