Garstyčių ir grietinės padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Garstyčių ir grietinės padažas

Garstyčių ir grietinės padažas - tikras išsigelbėjimas tiems, kurie mėgsta pikantišką skonio derinį, bet nenaudoja kečupų ir majonezo. Jį sudaro natūralūs ingredientai, jis paruošiamas paprastai ir kartu greitai. O turtinga padažo skonių paletė puikiai dera su bet kokiu patiekalu - mėsa, žuvimi ar daržovėmis. Jis gaunasi švelnus ir apetitiškas, o svarbiausia - visiškai nekenksmingas organizmui.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Garstyčių ir grietinės padažas Žingsnis 1
Susmulkinkite bazilikus. Nuplautus ir nusausintus bazilikus sudėkite ant medinės lentelės ir smulkiai sukapokite peiliu.

Žingsnis 2

Garstyčių ir grietinės padažas Žingsnis 2
Sumaišykite padažui skirtus ingredientus. Į dubenį sudėkite grietinę. Į dubenį įpilkite garstyčių. Sudedamąsias dalis gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisas mišinys. Įdėkite susmulkintų bazilikų ir dar kartą išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, garstyčių padažai, receptų knyga

Kategorijos