Publikavimo data: 2024-06-08
Garstyčių ir grietinės padažas
Garstyčių ir grietinės padažas - tikras išsigelbėjimas tiems, kurie mėgsta pikantišką skonio derinį, bet nenaudoja kečupų ir majonezo. Jį sudaro natūralūs ingredientai, jis paruošiamas paprastai ir kartu greitai. O turtinga padažo skonių paletė puikiai dera su bet kokiu patiekalu - mėsa, žuvimi ar daržovėmis. Jis gaunasi švelnus ir apetitiškas, o svarbiausia - visiškai nekenksmingas organizmui.
Žingsnis 1
Susmulkinkite bazilikus. Nuplautus ir nusausintus bazilikus sudėkite ant medinės lentelės ir smulkiai sukapokite peiliu.
Žingsnis 2
Sumaišykite padažui skirtus ingredientus. Į dubenį sudėkite grietinę. Į dubenį įpilkite garstyčių. Sudedamąsias dalis gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisas mišinys. Įdėkite susmulkintų bazilikų ir dar kartą išmaišykite.
Kategorijos