Garuose virta lašiša su porais ir paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Garuose virta lašiša su porais ir paprikomis

Garuose virtoje žuvyje išlieka didžioji dalis maistingųjų medžiagų. Be to, taip paruošti patiekalai turi mažai kalorijų ir daug maistinių savybių, todėl tokią žuvį gali valgyti maži vaikai ir virškinamojo trakto ligomis sergantys žmonės. Paruošta garuose lašiša išlaikys gražią rausvą spalvą ir gražiai atrodys ant stalo.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Garuose virta lašiša su porais ir paprikomis Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite dideliais vienodais gabalėliais.

Žingsnis 2

Garuose virta lašiša su porais ir paprikomis Žingsnis 2
Porus supjaustykite atsitiktiniais pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Garuose virta lašiša su porais ir paprikomis Žingsnis 3
Iš žuvies išimkite kaulus, pašalinkite žvynus ir supjaustykite kubeliais, pasūdykite.

Žingsnis 4

Garuose virta lašiša su porais ir paprikomis Žingsnis 4
Sudėkite daržoves į garintuvo dubenį ir ant viršaus uždėkite žuvies gabalėlius. Įjunkite garintuvą ir virkite 20-25 minutes. Jei norite, patepkite dugną augaliniu aliejumi ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 5

Garuose virta lašiša su porais ir paprikomis Žingsnis 5
Patiekite paruoštą patiekalą didelėje lėkštėje su daržovių kepurėle ir žuvimi ant viršaus. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos