Publikavimo data: 2024-06-15
Garuose virta lašiša su porais ir paprikomis
Garuose virtoje žuvyje išlieka didžioji dalis maistingųjų medžiagų. Be to, taip paruošti patiekalai turi mažai kalorijų ir daug maistinių savybių, todėl tokią žuvį gali valgyti maži vaikai ir virškinamojo trakto ligomis sergantys žmonės. Paruošta garuose lašiša išlaikys gražią rausvą spalvą ir gražiai atrodys ant stalo.
Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite dideliais vienodais gabalėliais.
Žingsnis 2
Porus supjaustykite atsitiktiniais pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Iš žuvies išimkite kaulus, pašalinkite žvynus ir supjaustykite kubeliais, pasūdykite.
Žingsnis 4
Sudėkite daržoves į garintuvo dubenį ir ant viršaus uždėkite žuvies gabalėlius. Įjunkite garintuvą ir virkite 20-25 minutes. Jei norite, patepkite dugną augaliniu aliejumi ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 5
Patiekite paruoštą patiekalą didelėje lėkštėje su daržovių kepurėle ir žuvimi ant viršaus. Gero apetito!
Kategorijos