Garuose virta lašiša su žiediniais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Garuose virta lašiša su žiediniais kopūstais

Virtos garuose lašišos su žiediniais kopūstais - puiki vakarienė, atitinkanti visus mitybos specialistų reikalavimus ir labai apetitiška. Lašišoje yra daug fosforo, jodo, kalcio, kalio, natrio, magnio, cinko, fluoro ir omega-3 rūgšties. Galite rinktis bet kokią kitą žuvį pagal savo skonį, pridėti brokolių. Toks originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai patiks jums ir visai jūsų šeimai. Subtilus šviežios lašišos skonis kartu su žiediniais kopūstais neabejotinai patiks jums ir jūsų šeimai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Garuose virta lašiša su žiediniais kopūstais Žingsnis 1
Lašišą išskobkite, pabarstykite druska, pipirais ir kmynais.

Žingsnis 2

Garuose virta lašiša su žiediniais kopūstais Žingsnis 2
Padažui tinkamo dydžio inde sumaišykite minkštą sūrį, pieną, smulkintą žaliąjį svogūną, druską ir pipirus.

Žingsnis 3

Garuose virta lašiša su žiediniais kopūstais Žingsnis 3
Padažą suplakite trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Garuose virta lašiša su žiediniais kopūstais Žingsnis 4
Padėkite lašišą ant apatinio garintuvo lygio.

Žingsnis 5

Garuose virta lašiša su žiediniais kopūstais Žingsnis 5
Antrajame lygyje sudėkite žiedinius kopūstus, suskirstytus žiedynais, pabarstytus trupučiu druskos. Virkite 30 minučių.

Žingsnis 6

Garuose virta lašiša su žiediniais kopūstais Žingsnis 6
Į lėkštę sudėkite paruoštą lašišą ir žiedinius kopūstus.

Žingsnis 7

Garuose virta lašiša su žiediniais kopūstais Žingsnis 7
Užpilkite lašišą paruoštu minkšto sūrio ir pieno padažu. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos