Publikavimo data: 2024-06-22
Garuose virta lašiša su žiediniais kopūstais
Virtos garuose lašišos su žiediniais kopūstais - puiki vakarienė, atitinkanti visus mitybos specialistų reikalavimus ir labai apetitiška. Lašišoje yra daug fosforo, jodo, kalcio, kalio, natrio, magnio, cinko, fluoro ir omega-3 rūgšties. Galite rinktis bet kokią kitą žuvį pagal savo skonį, pridėti brokolių. Toks originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai patiks jums ir visai jūsų šeimai. Subtilus šviežios lašišos skonis kartu su žiediniais kopūstais neabejotinai patiks jums ir jūsų šeimai.
Žingsnis 1
Lašišą išskobkite, pabarstykite druska, pipirais ir kmynais.
Žingsnis 2
Padažui tinkamo dydžio inde sumaišykite minkštą sūrį, pieną, smulkintą žaliąjį svogūną, druską ir pipirus.
Žingsnis 3
Padažą suplakite trintuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Padėkite lašišą ant apatinio garintuvo lygio.
Žingsnis 5
Antrajame lygyje sudėkite žiedinius kopūstus, suskirstytus žiedynais, pabarstytus trupučiu druskos. Virkite 30 minučių.
Žingsnis 6
Į lėkštę sudėkite paruoštą lašišą ir žiedinius kopūstus.
Žingsnis 7
Užpilkite lašišą paruoštu minkšto sūrio ir pieno padažu. Mėgaukitės.
Kategorijos