Garuose virta menkė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Garuose virta menkė

Menkės yra vienas iš subalansuotos mitybos pagrindų. Menkė, troškinta garuose daugiafunkcinėje keptuvėje, - tai skonio ir naudos harmonija. Šis gaminimo būdas kuo labiau palengvina namų šeimininkės darbą ir išsaugo visus vitaminus bei mikroelementus. Pagal garuose virtos menkės receptą geriau naudoti žuvies filė. Ją pirkdami atkreipkite dėmesį į produkto išvaizdą: spalva vienoda, be dėmelių, pjūvis tolygus, o glajus pasiskirstęs po visą paviršių.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Garuose virta menkė Žingsnis 1
Paruoškite žuvį. Įtrinkite menkės gabalėlius druska ir pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis iš abiejų pusių. Dėkite į garintuvą.

Žingsnis 2

Garuose virta menkė Žingsnis 2
Paruoškite žuvies "apvalkalą". Svogūną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Dėkite ant menkės. Ant svogūnų "pagalvės" užtepkite grietinės ir pabarstykite vidutiniškai tarkuotu sūriu.

Žingsnis 3

Garuose virta menkė Žingsnis 3
Paruoškite multicookerį. Į dubenį įpilkite vandens ir nustatykite gaminimo režimą. Kai vanduo užvirs, įdėkite garų indą į multicooker. Uždarykite dangtį ir įjunkite "Virimo garuose" režimą. Nustatykite gaminimo laikmatį 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos