Publikavimo data: 2024-04-05
Garuose virta menkė
Menkės yra vienas iš subalansuotos mitybos pagrindų. Menkė, troškinta garuose daugiafunkcinėje keptuvėje, - tai skonio ir naudos harmonija. Šis gaminimo būdas kuo labiau palengvina namų šeimininkės darbą ir išsaugo visus vitaminus bei mikroelementus. Pagal garuose virtos menkės receptą geriau naudoti žuvies filė. Ją pirkdami atkreipkite dėmesį į produkto išvaizdą: spalva vienoda, be dėmelių, pjūvis tolygus, o glajus pasiskirstęs po visą paviršių.
Žingsnis 1
Paruoškite žuvį. Įtrinkite menkės gabalėlius druska ir pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis iš abiejų pusių. Dėkite į garintuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite žuvies "apvalkalą". Svogūną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Dėkite ant menkės. Ant svogūnų "pagalvės" užtepkite grietinės ir pabarstykite vidutiniškai tarkuotu sūriu.
Žingsnis 3
Paruoškite multicookerį. Į dubenį įpilkite vandens ir nustatykite gaminimo režimą. Kai vanduo užvirs, įdėkite garų indą į multicooker. Uždarykite dangtį ir įjunkite "Virimo garuose" režimą. Nustatykite gaminimo laikmatį 30 minučių.
Kategorijos