Publikavimo data: 2024-06-15
Garuose virta semga be garintuvo
Norite pradėti teisingai maitintis, bet neturite reikiamos įrangos? Paruošėme jums receptą, kuriam nereikia garintuvo. Žuvis gaunasi dietinė, skani ir ruošiama garuose. Patiekalui gaminti naudojama mažiausiai ingredientų, o tai reiškia, kad galite tiksliai suskaičiuoti kalorijas, bet kartu gauti maksimalią naudą, nes lašišoje gausu mikroelementų, dėl kurių mūsų oda, plaukai ir nagai tampa geresni. Žuvį galima patiekti be garnyro arba naudoti ryžius ar kvinoją.
Žingsnis 1
Įdėkite keptuvę ant ugnies ir, kai ji įkais, sudėkite žuvį. Kepkite iš abiejų pusių po 2-3 minutes. Jei žuvis pradeda degti, įpilkite dar šiek tiek aliejaus.
Žingsnis 2
Tada įpilkite į keptuvę šiek tiek vandens. Įberkite druskos, pipirų žirnelių, gabalėliais supjaustytos citrinos ir 2 šakelių krapų.
Žingsnis 3
Užvirkite ant didelės ugnies, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite ant mažos ugnies, kol suminkštės.
Kategorijos