Garuose virta semga be garintuvo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Garuose virta semga be garintuvo

Norite pradėti teisingai maitintis, bet neturite reikiamos įrangos? Paruošėme jums receptą, kuriam nereikia garintuvo. Žuvis gaunasi dietinė, skani ir ruošiama garuose. Patiekalui gaminti naudojama mažiausiai ingredientų, o tai reiškia, kad galite tiksliai suskaičiuoti kalorijas, bet kartu gauti maksimalią naudą, nes lašišoje gausu mikroelementų, dėl kurių mūsų oda, plaukai ir nagai tampa geresni. Žuvį galima patiekti be garnyro arba naudoti ryžius ar kvinoją.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
69 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Garuose virta semga be garintuvo Žingsnis 1
Įdėkite keptuvę ant ugnies ir, kai ji įkais, sudėkite žuvį. Kepkite iš abiejų pusių po 2-3 minutes. Jei žuvis pradeda degti, įpilkite dar šiek tiek aliejaus.

Žingsnis 2

Garuose virta semga be garintuvo Žingsnis 2
Tada įpilkite į keptuvę šiek tiek vandens. Įberkite druskos, pipirų žirnelių, gabalėliais supjaustytos citrinos ir 2 šakelių krapų.

Žingsnis 3

Garuose virta semga be garintuvo Žingsnis 3
Užvirkite ant didelės ugnies, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite ant mažos ugnies, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos