Gausi herkuleso košė su medumi ir įvairiais riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Gausi herkuleso košė su medumi ir įvairiais riešutais

Gausi herkaus košė su medumi ir įvairiais riešutais yra rusų virtuvės patiekalas. Avižos yra viena populiariausių grūdinių kultūrų Rusijoje. Jas lengva paruošti, paprasta auginti ir nereikėjo daug pastangų prižiūrint. Valstiečiai iš avižų pradėjo gaminti įvairius patiekalus. Vienas iš tokių patiekalų buvo avižų košė. XIX a. žmonės išmoko avižas virti garuose ir spausti. Dėl to buvo gaminami avižiniai dribsniai, kuriuos lengva ir labai greitai paruošti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
289 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Gausi herkuleso košė su medumi ir įvairiais riešutais Žingsnis 1
Supilkite pieną į nedidelį puodą ir užvirinkite. Tada nuolat maišydami supilkite avižas į pieną. Pagardinkite druska ir virkite 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Gausi herkuleso košė su medumi ir įvairiais riešutais Žingsnis 2
Į puodą suberkite riešutus ir sultenes. Gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu ir virkite 5-10 minučių. Kai košė bus paruošta, uždenkite ją dangčiu ir palikite 10 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pusryčiai, avižiniai dribsniai, receptų knyga, avižiniai dribsniai ant pieno, avižiniai dribsniai ant vandens, avižiniai dribsniai ant pieno, avižiniai dribsniai ant vandens, avižiniai pusryčiai, avižiniai pusryčiai, avižinių dribsnių pusryčiai

Kategorijos