Publikavimo data: 2024-05-25
Gausi tortilija su grybais
Būtinai išbandykite šią ploną tortiliją su tarkuotu sūriu ir grybų įdaru. Šis nepaprastai skanus meksikietiškas patiekalas skirtas greitam užkandžiui ar pusryčiams. Be to, tokią tortiliją su grybais galite drąsiai pasiimti su savimi į iškylą ir į darbą. Įdarą sudarantis gerai įkaitintas sūris suklijuos visus ingredientus ir neleis jiems iškristi. Todėl tortiliją patogu ne tik gaminti, bet ir valgyti.
Žingsnis 1
Atskirame dubenyje smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną ir grybus, o sūrį sutarkuokite stambia tarka, kad greičiau išsilydytų.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, svogūnus pakepinkite iki auksinės spalvos, sudėkite grybus, viską gerai išmaišykite, įberkite druskos ir pipirų, kepkite 7-8 minutes.
Žingsnis 3
Padėkite tortiliją ant lėkštės, ant vienos pusės uždėkite pusę sūrio, ant viršaus - svogūną ir grybus, uždenkite likusiu sūriu. Sulenkite per pusę ir kepkite keptuvėje po 2-3 minutes iš abiejų pusių.
Kategorijos