Gausi tortilija su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gausi tortilija su grybais

Būtinai išbandykite šią ploną tortiliją su tarkuotu sūriu ir grybų įdaru. Šis nepaprastai skanus meksikietiškas patiekalas skirtas greitam užkandžiui ar pusryčiams. Be to, tokią tortiliją su grybais galite drąsiai pasiimti su savimi į iškylą ir į darbą. Įdarą sudarantis gerai įkaitintas sūris suklijuos visus ingredientus ir neleis jiems iškristi. Todėl tortiliją patogu ne tik gaminti, bet ir valgyti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausi tortilija su grybais Žingsnis 1
Atskirame dubenyje smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną ir grybus, o sūrį sutarkuokite stambia tarka, kad greičiau išsilydytų.

Žingsnis 2

Gausi tortilija su grybais Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, svogūnus pakepinkite iki auksinės spalvos, sudėkite grybus, viską gerai išmaišykite, įberkite druskos ir pipirų, kepkite 7-8 minutes.

Žingsnis 3

Gausi tortilija su grybais Žingsnis 3
Padėkite tortiliją ant lėkštės, ant vienos pusės uždėkite pusę sūrio, ant viršaus - svogūną ir grybus, uždenkite likusiu sūriu. Sulenkite per pusę ir kepkite keptuvėje po 2-3 minutes iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos