Publikavimo data: 2024-05-20
Gausi tortilija su raudona žuvimi ir žalumynais
Raudona žuvimi įdarytos tortilijos paruošimas neužims daug laiko. Yra daug tortilijų paruošimo variantų. Tortilijų tešlą galite ruošti iš kvietinių arba kukurūzų miltų. Verta paminėti, kad iš kvietinių miltų pagamintos tortilijos ilgiau išlaiko šviežumą ir išlieka minkštos.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: į atskirą dubenį supilkite persijotus miltus, įberkite šiek tiek druskos ir vandens. Tešlą kuriam laikui palikite šaldytuve.
Žingsnis 2
Kai tešla šiek tiek pailsės, padalykite ją į nedidelius rutuliukus ir kiekvieną iškočiokite į blyno formą. Kiekvieną jų kepkite ant įkaitintos keptuvės ne ilgiau kaip 2 minutes.
Žingsnis 3
Supjaustykite raudonąją žuvį ir petražoles nedideliais gabalėliais, perkelkite varškės sūrį ant paruoštos tortilijos ir paskirstykite jį po visą paviršių, tada sudėkite žuvies gabalėlius ir žoleles.
Žingsnis 4
Susukite tortiliją į ritinį.
Kategorijos