Gausi tortilija su raudona žuvimi ir žalumynais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Gausi tortilija su raudona žuvimi ir žalumynais

Raudona žuvimi įdarytos tortilijos paruošimas neužims daug laiko. Yra daug tortilijų paruošimo variantų. Tortilijų tešlą galite ruošti iš kvietinių arba kukurūzų miltų. Verta paminėti, kad iš kvietinių miltų pagamintos tortilijos ilgiau išlaiko šviežumą ir išlieka minkštos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Paruoškite tešlą: į atskirą dubenį supilkite persijotus miltus, įberkite šiek tiek druskos ir vandens. Tešlą kuriam laikui palikite šaldytuve.

Žingsnis 2

Gausi tortilija su raudona žuvimi ir žalumynais Žingsnis 2
Kai tešla šiek tiek pailsės, padalykite ją į nedidelius rutuliukus ir kiekvieną iškočiokite į blyno formą. Kiekvieną jų kepkite ant įkaitintos keptuvės ne ilgiau kaip 2 minutes.

Žingsnis 3

Gausi tortilija su raudona žuvimi ir žalumynais Žingsnis 3
Supjaustykite raudonąją žuvį ir petražoles nedideliais gabalėliais, perkelkite varškės sūrį ant paruoštos tortilijos ir paskirstykite jį po visą paviršių, tada sudėkite žuvies gabalėlius ir žoleles.

Žingsnis 4

Gausi tortilija su raudona žuvimi ir žalumynais Žingsnis 4
Susukite tortiliją į ritinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
vištienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, agurkų sezonas, pomidorų sezonas, tortilija, Naujųjų metų išvakarių šventė, terijakio padažo patiekalai, namų receptai, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos