Gausi žirnių košė su dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gausi žirnių košė su dešrelėmis

Sotūs ir sveiki pietūs visai šeimai, pagaminti iš paprasčiausių produktų, bus puiki alternatyva seniai naudojamiems patiekalams. Dešreles galite pakeisti mėsos gaminiais, puikiai tiks rūkyta mėsa. Kad žirnių skonis būtų švelnesnis, galite naudoti sviestą arba kelis lašus augalinio aliejaus.
Gaminimo laikas
330 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausi žirnių košė su dešrelėmis Žingsnis 1
Žirniams pastovėjus vandenyje, juos nuplaukite, sudėkite į puodą, įpilkite dvigubai daugiau vandens, lengvai pabarstykite druska ir krakmolu. Užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite ant silpnos ugnies. Nugriebkite paviršiuje susidariusias putas.

Žingsnis 2

Gausi žirnių košė su dešrelėmis Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę: nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Dešreles supjaustykite nedideliais žiedais. Įkaitinkite keptuvę, pakepinkite svogūnus, sudėkite dešreles, tada morkas. Visi produktai turi būti auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Gausi žirnių košė su dešrelėmis Žingsnis 3
Į virtus žirnius įdėkite kepsnį ir gabalėlį sviesto. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos