Publikavimo data: 2024-05-25
Gausi žirnių košė su dešrelėmis
Sotūs ir sveiki pietūs visai šeimai, pagaminti iš paprasčiausių produktų, bus puiki alternatyva seniai naudojamiems patiekalams. Dešreles galite pakeisti mėsos gaminiais, puikiai tiks rūkyta mėsa. Kad žirnių skonis būtų švelnesnis, galite naudoti sviestą arba kelis lašus augalinio aliejaus.
Žingsnis 1
Žirniams pastovėjus vandenyje, juos nuplaukite, sudėkite į puodą, įpilkite dvigubai daugiau vandens, lengvai pabarstykite druska ir krakmolu. Užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite ant silpnos ugnies. Nugriebkite paviršiuje susidariusias putas.
Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę: nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Dešreles supjaustykite nedideliais žiedais. Įkaitinkite keptuvę, pakepinkite svogūnus, sudėkite dešreles, tada morkas. Visi produktai turi būti auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Į virtus žirnius įdėkite kepsnį ir gabalėlį sviesto. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos