Publikavimo data: 2024-05-25
Gausi žirnių košė su padažu
Visai nesunku paruošti tokią žirnių košę, kad aplinkiniai prašytų dar. Kartu su mėsos padažu tokia košė bus ypač skani. Tinkamai paruošti žirnių košę nėra sudėtinga, jei tiksliai laikysitės recepto. Rinkitės geros kokybės kruopas, jos išvirs daug greičiau ir bus puikios konsistencijos.
Žingsnis 1
Nulupkite morkas ir svogūnus, svogūnus supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Dar kartą nuplaukite žirnius ir juos užvirkite. Vanduo turi visiškai apsemti žirnius. Virkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami ir nugriebdami putas. Žirniai turi tapti minkšti, o jų konsistencija turi būti panaši į bulvių košės. Jei žirniai jau išvirę, o norimos konsistencijos dar nėra, galite naudoti trintuvą.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę sudėkite smulkintą svogūną, po kelių minučių suberkite morkas. Tada supilkite mėsos gabalėlius. Po 10 - 12 minučių įpilkite pomidorų pastos ir šiek tiek vandens, kad visi ingredientai būtų apsemti vandeniu. Viskas turėtų troškintis apie 30 minučių.
Kategorijos