Gausi žirnių košė su padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gausi žirnių košė su padažu

Visai nesunku paruošti tokią žirnių košę, kad aplinkiniai prašytų dar. Kartu su mėsos padažu tokia košė bus ypač skani. Tinkamai paruošti žirnių košę nėra sudėtinga, jei tiksliai laikysitės recepto. Rinkitės geros kokybės kruopas, jos išvirs daug greičiau ir bus puikios konsistencijos.
Gaminimo laikas
260 min.
Laikas virtuvėje
65 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausi žirnių košė su padažu Žingsnis 1
Nulupkite morkas ir svogūnus, svogūnus supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Gausi žirnių košė su padažu Žingsnis 2
Dar kartą nuplaukite žirnius ir juos užvirkite. Vanduo turi visiškai apsemti žirnius. Virkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami ir nugriebdami putas. Žirniai turi tapti minkšti, o jų konsistencija turi būti panaši į bulvių košės. Jei žirniai jau išvirę, o norimos konsistencijos dar nėra, galite naudoti trintuvą.

Žingsnis 3

Gausi žirnių košė su padažu Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę sudėkite smulkintą svogūną, po kelių minučių suberkite morkas. Tada supilkite mėsos gabalėlius. Po 10 - 12 minučių įpilkite pomidorų pastos ir šiek tiek vandens, kad visi ingredientai būtų apsemti vandeniu. Viskas turėtų troškintis apie 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos