Gausus bulvių ir mėsos troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Gausus bulvių ir mėsos troškinys

Šį patiekalą mėgsta visi mūsų šeimos nariai. Jis greitai paruošiamas ir visai nesudėtingas. Troškinys labai sotus ir skanus.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Svogūnus supjaustykite nedideliais gabalėliais, pakepinkite ant didelės ugnies.

Žingsnis 2

Gausus bulvių ir mėsos troškinys Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą į svogūnus ir kepkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Gausus bulvių ir mėsos troškinys Žingsnis 3
Žalias bulves sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Gausus bulvių ir mėsos troškinys Žingsnis 4
Pagal skonį į bulves įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir prieskonių.

Žingsnis 5

Gausus bulvių ir mėsos troškinys Žingsnis 5
Į mišinį suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Paimkite formą, kurioje kepsime, patepkite ją aliejumi.

Žingsnis 7

Ant formos dugno sudėkite pusę bulvių ir išlyginkite, tada sudėkite maltą mėsą ir galiausiai likusias bulves. Likus maždaug 10 minučių iki kepimo pabaigos ant viršaus užberkite sūrio.

Žingsnis 8

Gausus bulvių ir mėsos troškinys Žingsnis 8
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir pašaukite patiekalą 40 minučių. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos