Publikavimo data: 2024-06-22
Gausus bulvių ir mėsos troškinys
Šį patiekalą mėgsta visi mūsų šeimos nariai. Jis greitai paruošiamas ir visai nesudėtingas. Troškinys labai sotus ir skanus.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite nedideliais gabalėliais, pakepinkite ant didelės ugnies.
Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą į svogūnus ir kepkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Žalias bulves sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Pagal skonį į bulves įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 5
Į mišinį suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Paimkite formą, kurioje kepsime, patepkite ją aliejumi.
Žingsnis 7
Ant formos dugno sudėkite pusę bulvių ir išlyginkite, tada sudėkite maltą mėsą ir galiausiai likusias bulves. Likus maždaug 10 minučių iki kepimo pabaigos ant viršaus užberkite sūrio.
Žingsnis 8
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir pašaukite patiekalą 40 minučių. Gero apetito!
Kategorijos