Publikavimo data: 2024-05-26
Gausūs čeburekai su mėsa
Klasikinis čeburekų variantas yra su mėsa. Jie sotūs, ilgam numalšina alkį, suteikia baltymų. Produktus ant jų taip pat gali sau leisti dauguma žmonių, o skonis toks, kad namiškiai abejingai nepraeis pro virtuvę. Pasimėgauti tokiu patiekalu galima bet kurią dieną, užkandžiaujant darbe ar mokykloje, juolab kad jiems nereikia sugaišti daug laiko.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą, supilkite miltus, vandenį ir druską į dubenį. Palikite ją 10-15 minučių pastovėti. Mėsą supjaustykite mažais kubeliais ir pasūdykite.
Žingsnis 2
Supjaustykite tešlą gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite plonu sluoksniu. Dėkite griežinėliais supjaustytą vištienos krūtinėlę, uždenkite kita plokštainio puse ir pirštais arba šakute užspauskite kraštus. Apkepkite čeburekus keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos