Gausūs čeburekai su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Gausūs čeburekai su mėsa

Klasikinis čeburekų variantas yra su mėsa. Jie sotūs, ilgam numalšina alkį, suteikia baltymų. Produktus ant jų taip pat gali sau leisti dauguma žmonių, o skonis toks, kad namiškiai abejingai nepraeis pro virtuvę. Pasimėgauti tokiu patiekalu galima bet kurią dieną, užkandžiaujant darbe ar mokykloje, juolab kad jiems nereikia sugaišti daug laiko.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
280 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausūs čeburekai su mėsa Žingsnis 1
Užminkykite tešlą, supilkite miltus, vandenį ir druską į dubenį. Palikite ją 10-15 minučių pastovėti. Mėsą supjaustykite mažais kubeliais ir pasūdykite.

Žingsnis 2

Gausūs čeburekai su mėsa Žingsnis 2
Supjaustykite tešlą gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite plonu sluoksniu. Dėkite griežinėliais supjaustytą vištienos krūtinėlę, uždenkite kita plokštainio puse ir pirštais arba šakute užspauskite kraštus. Apkepkite čeburekus keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos