Gausus jautienos dubuo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gausus jautienos dubuo

Jautienos patiekalas su ryžiais, česnaku ir imbieru, prieskoniais, suteikiančiais naujų skonio natų. Šis karštas patiekalas pamaitins šeimą, svečius ir jums nebus gėda. Tinkamai paruošti ryžiai, marinuota, o vėliau apkepta ir troškinta jautiena suteikia gerą, skonio patikrintą patiekalą, kuris nebus sudėtingas daugeliui virėjų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Gausus jautienos dubuo Žingsnis 1
Jautieną nuplaukite, supjaustykite išilgai nedideliais gabalėliais ir kepkite keptuvėje 20 minučių.

Žingsnis 2

Gausus jautienos dubuo Žingsnis 2
Dideliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, cukrų, sultinį, imbierą, česnaką ir pipirus.

Žingsnis 3

Gausus jautienos dubuo Žingsnis 3
Supjaustykite jautienos kepsnį mažesniais gabalėliais, sudėkite į puodą, supilkite padažą ir prieskonius ir troškinkite 20 minučių. Ryžius išvirkite pagal ant pakelio pateiktus nurodymus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, paprikų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, dubuo, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos