Publikavimo data: 2024-05-25
Gausus jautienos dubuo
Jautienos patiekalas su ryžiais, česnaku ir imbieru, prieskoniais, suteikiančiais naujų skonio natų. Šis karštas patiekalas pamaitins šeimą, svečius ir jums nebus gėda. Tinkamai paruošti ryžiai, marinuota, o vėliau apkepta ir troškinta jautiena suteikia gerą, skonio patikrintą patiekalą, kuris nebus sudėtingas daugeliui virėjų.
Žingsnis 1
Jautieną nuplaukite, supjaustykite išilgai nedideliais gabalėliais ir kepkite keptuvėje 20 minučių.
Žingsnis 2
Dideliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, cukrų, sultinį, imbierą, česnaką ir pipirus.
Žingsnis 3
Supjaustykite jautienos kepsnį mažesniais gabalėliais, sudėkite į puodą, supilkite padažą ir prieskonius ir troškinkite 20 minučių. Ryžius išvirkite pagal ant pakelio pateiktus nurodymus.
Kategorijos