Publikavimo data: 2024-05-25
Spalvingi dubenėliai su kuskusu ir krevetėmis
"Bowl", išvertus reiškia dubenėlis arba puodelis, šiuo atveju yra paremtas kuskusu. Šalia išdėliojami grybai, daržovės, krevetės, naudojami įvairūs skoniai ir prieskoniai. Taip jis įgauna ne tik ypatingą skonį, bet ir spalvingą paletę. Patiekalas patiks ir namiškiams, ir nustebins svečius savo išvaizda bei skoniu. Be to, kad boulle yra kupinas vitaminų ir mineralų, jį gali pagaminti net pradedantieji virėjai.
Žingsnis 1
Kelias minutes pakepinkite sėklas sausoje keptuvėje. Atskirai 2-3 minutes pakepinkite krevetes. Pomidorus ir pievagrybius perpjaukite pusiau, paprikas supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 2
Kuskusą užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir taip laikykite 5 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite visus ingredientus į gilų dubenį, apšlakstykite balzaminiu padažu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Kategorijos