Publikavimo data: 2024-05-25
Puikus žuvies dubuo
Aistringi sveikos mitybos šalininkai žino tokį patiekalą kaip dubenėliai. Tai subalansuotas patiekalas su daržovėmis arba vaisiais, su grūdais arba įvairiomis kruopomis ir, žinoma, su žalumynais. Mūsų patiekale turime dubenėlį su žuvimi.
Žingsnis 1
Ryžius virkite nesūdytame vandenyje santykiu 1:2 30 minučių ant vidutinės ugnies, nenuimdami dangčio. Tada supilkite padažą, gerai išmaišykite ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Supjaustykite lašišos filė arba bet kokią kitą raudoną žuvį kubeliais, užpilkite terijakio padažu, bet ne per daug, kad padažas neužgožtų žuvies skonio. Marinuokite 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Kol žuvis marinuojama, supjaustykite agurką ir ridikėlius griežinėliais. Į lėkštę sudėkite ryžius ir apšlakstykite juos sezamų aliejumi. Ant viršaus išdėliokite ridikėlius, agurkus, žuvį ir "chuka" dumblius.
Kategorijos