Puikus žuvies dubuo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Puikus žuvies dubuo

Aistringi sveikos mitybos šalininkai žino tokį patiekalą kaip dubenėliai. Tai subalansuotas patiekalas su daržovėmis arba vaisiais, su grūdais arba įvairiomis kruopomis ir, žinoma, su žalumynais. Mūsų patiekale turime dubenėlį su žuvimi.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Puikus žuvies dubuo Žingsnis 1
Ryžius virkite nesūdytame vandenyje santykiu 1:2 30 minučių ant vidutinės ugnies, nenuimdami dangčio. Tada supilkite padažą, gerai išmaišykite ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros.

Žingsnis 2

Puikus žuvies dubuo Žingsnis 2
Supjaustykite lašišos filė arba bet kokią kitą raudoną žuvį kubeliais, užpilkite terijakio padažu, bet ne per daug, kad padažas neužgožtų žuvies skonio. Marinuokite 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Puikus žuvies dubuo Žingsnis 3
Kol žuvis marinuojama, supjaustykite agurką ir ridikėlius griežinėliais. Į lėkštę sudėkite ryžius ir apšlakstykite juos sezamų aliejumi. Ant viršaus išdėliokite ridikėlius, agurkus, žuvį ir "chuka" dumblius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, paprikų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, dubuo, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos