Publikavimo data: 2024-05-19
Gausūs kalmarai ir kiaušiniai
Kalmarų ir krabų lazdelių naudingumą ir lengvumą šiame patiekale papildo maistingi produktai - bulvės, kiaušiniai, sūris, majonezas. Įdomu tai, kad šiame patiekale taip pat naudojami obuoliai, kurie jūros gėrybėms ir bulvėms suteikia neįprasto skonio ir gaivumo. Patiekalas taip pat tinka vakarienei šeimos rate, su draugais ar šventės proga. Jis skanus ir greitai paruošiamas.
Žingsnis 1
Supjaustykite visus salotoms skirtus produktus. Bulves, kiaušinius, obuolius, krabų lazdeles - mažais kubeliais, kalmarus - žiedais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Salotas išdėliokite sluoksniais naudodami kepimo žiedą, kiekvieną sluoksnį aptepkite majonezu, pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais. Pirmuoju sluoksniu dėkite bulves, tada obuolį, kalmarus, krabų lazdeles, kiaušinius ir sūrį. Nuimkite žiedą.
Kategorijos