Publikavimo data: 2024-05-25
Gausus kiaulienos belyashi
Pateiktas beliašų receptas yra produktas, interpretuojamas su kiauliena, kuri labiau priimtina slavų virtuvėje, nors pagrindas yra kazachų, totorių ir baškirų kulinarinės tradicijos. Kiauliena, kuri dažnai naudojama europinėje pasaulio dalyje, suteikia belyašui naujų skonio natų. Čia naudojama šaldyta mielinė tešla, todėl šie beliašai iškepa labai greitai, yra nebrangūs ir ateis į pagalbą, kai reikės greitai patiekti maistą.
Žingsnis 1
Įdėkite blenderiu arba mėsmale susmulkintą svogūną, pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų ir druskos. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iš tešlos padarykite vištos kiaušinio dydžio rutuliukus ir iškočiokite ne per ploną volelį ant miltais pabarstyto paviršiaus. Į jų vidurį sudėkite maltos mėsos masę, padengdami visas puses, išskyrus vidurį.
Žingsnis 3
Dėkite ant keptuvės angomis į apačią. Kepkite įkaitintoje keptuvėje maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos