Gausūs mėsos keksiukai su bulvių koše pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Gausūs mėsos keksiukai su bulvių koše

Mėsos keksiukai, kuriuose yra daug mėsos, bulvių košės ir sūrio, patiks visiems - ir suaugusiesiems, ir vaikams, kurie paprastai nenori valgyti bulvių košės. Mėsos keksiukai yra toks produktas, kurį galima pasigaminti "į atsargą" kelioms dienoms. Tereikia jas šiek tiek pašildyti, ir jos vėl bus šviežios, minkštos ir aromatingos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.17/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Gausūs mėsos keksiukai su bulvių koše Žingsnis 1
Grybus nuplaukite, smulkiai supjaustykite, sūrį sutarkuokite stambia tarka. Paruoškite blenderį, sumaišykite svogūną, kiaušinius, džiūvėsėlius, sumalkite blenderiu ir sudėkite į maltinukus.

Žingsnis 2

Gausūs mėsos keksiukai su bulvių koše Žingsnis 2
Ant formos sienelių paskleiskite faršą, sudėkite sūrį, grybus, vėl uždenkite faršu. Kepkite 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje apie 30 minučių.

Žingsnis 3

Gausūs mėsos keksiukai su bulvių koše Žingsnis 3
Nulupkite ir išvirkite bulves, nusausinkite vandens perteklių, sudėkite grietinę, sviestą ir druską. Gautą masę kruopščiai sutrinkite. Naudodami konditerinį švirkštą bulvių košę užtepkite ant paruoštų mėsos keksiukų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, popietė, užkandis, užkandžiai, vyšnių sezonas, keksas, kalėdiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, vyšnių keksas, keksas su pienu, sviesto keksas

Kategorijos