Publikavimo data: 2025-08-19
Gausūs mėsos keksiukai su bulvių koše
Mėsos keksiukai, kuriuose yra daug mėsos, bulvių košės ir sūrio, patiks visiems - ir suaugusiesiems, ir vaikams, kurie paprastai nenori valgyti bulvių košės. Mėsos keksiukai yra toks produktas, kurį galima pasigaminti "į atsargą" kelioms dienoms. Tereikia jas šiek tiek pašildyti, ir jos vėl bus šviežios, minkštos ir aromatingos.
Žingsnis 1
Grybus nuplaukite, smulkiai supjaustykite, sūrį sutarkuokite stambia tarka. Paruoškite blenderį, sumaišykite svogūną, kiaušinius, džiūvėsėlius, sumalkite blenderiu ir sudėkite į maltinukus.
Žingsnis 2
Ant formos sienelių paskleiskite faršą, sudėkite sūrį, grybus, vėl uždenkite faršu. Kepkite 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje apie 30 minučių.
Žingsnis 3
Nulupkite ir išvirkite bulves, nusausinkite vandens perteklių, sudėkite grietinę, sviestą ir druską. Gautą masę kruopščiai sutrinkite. Naudodami konditerinį švirkštą bulvių košę užtepkite ant paruoštų mėsos keksiukų.
Kategorijos