gavėnios košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Gavėnios košė

Ši iš kvietinių miltų pagaminta košė puikiai tinka pusryčiams. Ji paprasta ir lengva, labai naudinga virškinimo sistemai. Tokią sočią košę galima paruošti su daugybe priedų. Į šią košę galima dėti mėsos, daržovių ar saldžių priedų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

gavėnios košė Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Stambiai sutarkuokite morkas ir smulkiai supjaustykite svogūną. Sudėkite daržoves į keptuvę ir kepkite, kol iškeps.

Žingsnis 2

gavėnios košė Žingsnis 2
Supjaustykite kopūstą, cukiniją ir pomidorus mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę.

Žingsnis 3

gavėnios košė Žingsnis 3
Užpilkite košę ant daržovių. Pilnai užpilkite vandeniu ir troškinkite po dangčiu dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, pusryčiai, šokoladas, kakavos desertai, avižiniai dribsniai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, avižiniai dribsniai ant pieno, avižinių dribsnių košė ant pieno, pusryčiai su avižiniais dribsniais

Kategorijos