Publikavimo data: 2024-05-19
Gavėnios zefyrai
Žingsnis 1
Suplakite akvafabą. Supilkite aquafabą į atskirą dubenį ir plakite apie 15 minučių, kol ji pradės tirštėti. Tada, nenustodami plakti, palaipsniui suberkite 0,5 puodelio cukraus, vanilę ir citrinos sultis.
Žingsnis 2
Paruoškite sirupą. Puode sumaišykite agarą ir vandenį, pastatykite ant silpnos ugnies ir nuolat maišydami virkite, kol sutirštės. Tada suberkite likusį cukrų ir virkite, kol po šaukštu pradės sekti siūlai. Nepamirškite maišyti.
Žingsnis 3
Paruoškite zefyrų mišinį. Nenustodami plakti, plona srovele supilkite sirupą į akvafabą. Agar-agaras labai greitai sukietėja, todėl mišinį būtina gerai išmaišyti.
Žingsnis 4
Išimkite zefyrus. Perpilkite masę į konditerinį indą arba iš popieriaus padarykite kūgį, tada ant pergamento sukrėskite zefyrus. Leiskite desertui pastovėti 3-4 valandas.
Kategorijos