Gavėnios zefyrai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Gavėnios zefyrai

Gaminimo laikas
360 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
205 kcal.
Angliavandeniai
56 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.12/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Gavėnios zefyrai Žingsnis 1
Suplakite akvafabą. Supilkite aquafabą į atskirą dubenį ir plakite apie 15 minučių, kol ji pradės tirštėti. Tada, nenustodami plakti, palaipsniui suberkite 0,5 puodelio cukraus, vanilę ir citrinos sultis.

Žingsnis 2

Gavėnios zefyrai Žingsnis 2
Paruoškite sirupą. Puode sumaišykite agarą ir vandenį, pastatykite ant silpnos ugnies ir nuolat maišydami virkite, kol sutirštės. Tada suberkite likusį cukrų ir virkite, kol po šaukštu pradės sekti siūlai. Nepamirškite maišyti.

Žingsnis 3

Gavėnios zefyrai Žingsnis 3
Paruoškite zefyrų mišinį. Nenustodami plakti, plona srovele supilkite sirupą į akvafabą. Agar-agaras labai greitai sukietėja, todėl mišinį būtina gerai išmaišyti.

Žingsnis 4

Gavėnios zefyrai Žingsnis 4
Išimkite zefyrus. Perpilkite masę į konditerinį indą arba iš popieriaus padarykite kūgį, tada ant pergamento sukrėskite zefyrus. Leiskite desertui pastovėti 3-4 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, serbentų sezonas, obuolių sezonas, zefyrai, receptų knyga, agaro agaro desertai, agaro agaro zefyrai

Kategorijos