Gazpačo su braškėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gazpačo su braškėmis

Gazpacho - tai itališka šalta trinta sriuba. Pagrindinis jos ingredientas - prinokę ir sultingi pomidorai, papildyti kitomis šviežiomis daržovėmis. Pavyzdžiui, jie gerai dera su svogūnais, česnakais ir paprikomis. Būtent jos įtraukiamos į klasikinio recepto sudėtį. Šis patiekalo gaminimo variantas yra nukrypimas nuo tradicinio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
45 kcal.
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gazpačo su braškėmis Žingsnis 1
Nulupkite pomidorų odelę. Padarykite kryžminius pjūvius, sudėkite daržoves į gilų dubenį ir užpilkite verdančiu vandeniu. Dėl to odelės lengvai nusilups nuo minkštimo. Tada supjaustykite pomidorus dideliais gabalais.

Žingsnis 2

Gazpačo su braškėmis Žingsnis 2
Nulupkite ir stambiai supjaustykite agurką.

Žingsnis 3

Gazpačo su braškėmis Žingsnis 3
Iš paprikų pašalinkite kotelius ir sėklas ir supjaustykite dideliais gabalais.

Žingsnis 4

Gazpačo su braškėmis Žingsnis 4
Taip pat supjaustykite braškes dideliais gabalėliais.

Žingsnis 5

Gazpačo su braškėmis Žingsnis 5
Visus susmulkintus ingredientus sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 6

Gazpačo su braškėmis Žingsnis 6
Susmulkinkite dubens turinį panardinamuoju maišytuvu. Įpilkite druskos, pipirų, alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių. Dar kartą susmulkinkite.

Žingsnis 7

Gazpačo su braškėmis Žingsnis 7
Braškių gazpačo patiekite ant stalo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos