Gazpačo su skrudintomis paprikomis ir braškėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gazpačo su skrudintomis paprikomis ir braškėmis

Ispaniška lengva šalta sriuba. Puikiai tinka vasarai ar užkandžiams. Mūsų sriubos pagrindą sudaro kepta raudonoji paprika ir pomidorai savo sultyse. Juos papildo braškės ir agurkai. Išvirę leiskite sriubai prisitraukti, kad ji taptų intensyvesnė.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
58 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gazpačo su skrudintomis paprikomis ir braškėmis Žingsnis 1
Kepkite paprikas 250 °C temperatūros kombinuotojoje orkaitėje, kol iš visų pusių apskrus.

Žingsnis 2

Gazpačo su skrudintomis paprikomis ir braškėmis Žingsnis 2
Nulupkite paprikas nuo odelės ir sėklų, pasilikdami sultis.

Žingsnis 3

Gazpačo su skrudintomis paprikomis ir braškėmis Žingsnis 3
Apkepkite braškes ir cukrų su trupučiu alyvuogių aliejaus.

Žingsnis 4

Gazpačo su skrudintomis paprikomis ir braškėmis Žingsnis 4
Nulupkite agurką nuo žievelės ir supjaustykite atsitiktiniais griežinėliais.

Žingsnis 5

Gazpačo su skrudintomis paprikomis ir braškėmis Žingsnis 5
Supjaustykite raudonąjį svogūną.

Žingsnis 6

Gazpačo su skrudintomis paprikomis ir braškėmis Žingsnis 6
Visus ingredientus sudėkite į maišytuvą ir susmulkinkite iki vientisos masės. Palikite sriubą šaldytuve 4-6 valandoms.

Žingsnis 7

Gazpačo su skrudintomis paprikomis ir braškėmis Žingsnis 7
Paskrudinkite ciabatta riekeles.

Žingsnis 8

Gazpačo su skrudintomis paprikomis ir braškėmis Žingsnis 8
Supjaustykite saulėje džiovintus pomidorus šiaudeliais.

Žingsnis 9

Gazpačo su skrudintomis paprikomis ir braškėmis Žingsnis 9
Supilkite gazpačo į dubenį. Ant jo padėkite ciabatta skrebučius ir išdėliokite mocarelą, saulėje džiovintus pomidorus ir bazilikų daigus. Jei reikia, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir maltais juodaisiais pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos