Gazpačo su pomidorų sultimis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Gazpačo su pomidorų sultimis

Iš pradžių gazpacho buvo neturtingųjų sriuba, kurią sudarė alyvuogių aliejus su česnaku ir jame pamirkyta duona. Vėliau ši sriuba įgavo daugybę skirtingų variantų. Ypač populiari yra pomidorų gazpačo. Ši sriuba ypač skani vasarą. Kadangi joje yra daug daržovių. O daržovės vasarą ne tik skaniausios, bet ir palyginti nebrangios.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
64 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gazpačo su pomidorų sultimis Žingsnis 1
Užpilkite pomidorus verdančiu vandeniu ir leiskite jiems pastovėti. Tada nulupkite odelę.

Žingsnis 2

Gazpačo su pomidorų sultimis Žingsnis 2
Paprikas perpjaukite per pusę ir išimkite šerdį. Tada supjaustykite mažais kubeliais, o nuluptus pomidorus taip pat smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Gazpačo su pomidorų sultimis Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žoleles ir žaliuosius svogūnus. Česnako skilteles supjaustykite į keturias dalis.

Žingsnis 4

Gazpačo su pomidorų sultimis Žingsnis 4
Supjaustytas daržoves ir žoleles perkelkite į gilų dubenį, kad būtų lengviau susmulkinti trintuvu.

Žingsnis 5

Gazpačo su pomidorų sultimis Žingsnis 5
Į paruoštą mišinį supilkite pomidorų sultis. Nulupkite agurkus, supjaustykite juos mažais gražiais kubeliais ir sudėkite į sriubą. Pagal skonį pasūdykite ir, jei reikia, įberkite prieskonių. Viršų papuoškite smulkiai supjaustytomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos