Geriausi belgiški vafliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Geriausi belgiški vafliai

Vafliai yra Belgijos prekės ženklas. Jie patiekiami visose kavinėse, restoranuose ir gatvės prekeivių parduotuvėse. Šį liaudišką desertą dievina karaliai ir paprasti belgai. Iš pradžių šis miltinis patiekalas buvo valgomas vietoj duonos, o šventėms jis buvo ruošiamas su saldžiais priedais. Geriausių belgiškų vaflių pagrindas - tiršta blynų tešla be mielių su daug tirpinto sviesto. Reljefiniai kvadratėliai gaunasi purūs ir minkšti. Jie tradiciškai patiekiami su cukraus pudra, braškėmis ir plakta grietinėle.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
29 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Braškės, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Geriausi belgiški vafliai Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Kiaušinius išplakite mikseriu su cukrumi, vanile ir druska iki purumo. Sudėkite grietinę ir plakite dar 1 minutę. Dalimis suberkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite. Tešla turi būti tiršta.

Žingsnis 2

Geriausi belgiški vafliai Žingsnis 2
Iškepkite vaflius. Vaflinę patepkite augaliniu aliejumi, dėkite į ją dalį tešlos, išlyginkite ir uždenkite. Nedėkite į vaflinę per daug tešlos: kepdama ji padidės. Kepkite vaflius vaflinėje maždaug po 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos