Publikavimo data: 2024-09-17
Gimtadienio torto salotos
Ryškus dėl burokėlių, sotus dėl virtų bulvių ir morkų, rūgštus dėl spanguolių - šis šventinis salotų pyragas nepaliks abejingų. Lengvas ir maistingas, nors ir be mėsos. Subtilią tekstūrą suteikia tarkuotos daržovės - vienas iš salotų pyrago gaminimo ypatumų. Papuošimui galite naudoti šviežias žoleles, uogas ar riešutus. Šias salotas galima patiekti kaip priedą prie mėsos ar žuvies.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Kiaušinius, morkas, burokėlius ir bulves susmulkinkite vidutinio dydžio tarka. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 2
Suformuokite patiekalą. Produktus išdėliokite sluoksniais. Pirmiausia - bulvės, aptepkite majonezu, tada - svogūnai ir morkos bei majonezas, po to - virti kiaušiniai, sūrio drožlės ir majonezas. Salotas užbaigti burokėliais, juos taip pat ištepti majonezu.
Kategorijos