Gimtadienio torto salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Gimtadienio torto salotos

Ryškus dėl burokėlių, sotus dėl virtų bulvių ir morkų, rūgštus dėl spanguolių - šis šventinis salotų pyragas nepaliks abejingų. Lengvas ir maistingas, nors ir be mėsos. Subtilią tekstūrą suteikia tarkuotos daržovės - vienas iš salotų pyrago gaminimo ypatumų. Papuošimui galite naudoti šviežias žoleles, uogas ar riešutus. Šias salotas galima patiekti kaip priedą prie mėsos ar žuvies.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gimtadienio torto salotos Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Kiaušinius, morkas, burokėlius ir bulves susmulkinkite vidutinio dydžio tarka. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite svogūnus.

Žingsnis 2

Gimtadienio torto salotos Žingsnis 2
Suformuokite patiekalą. Produktus išdėliokite sluoksniais. Pirmiausia - bulvės, aptepkite majonezu, tada - svogūnai ir morkos bei majonezas, po to - virti kiaušiniai, sūrio drožlės ir majonezas. Salotas užbaigti burokėliais, juos taip pat ištepti majonezu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos