Publikavimo data: 2024-06-24
Salotų pyragas sluoksniais
Ryškios išvaizdos salotų pyragas papuoš bet kurį pietų stalą. Patiekalas gaminamas iš įvairių ingredientų, derinant daržoves, mėsą, jūros gėrybes ir įvairius padažus. Šį nesaldų pyragą reikia dėlioti sluoksniais, kaitaliojant įdarą ir kiekvieną sluoksnį aptepant padažu. Cukinijų salotų pyragas su sūrio ir žolelių įdaru tikrai taps jūsų mėgstamiausiu, o patiekalui paruošti prireiks ne daugiau kaip valandos. Rinkitės jaunus egzempliorius, jie turi švelnų minkštimą ir smulkius grūdelius.
Žingsnis 1
Užminkykite cukinijų tešlą. Tam paimkite gilų dubenį ir į jį sudėkite tarkuotas cukinijas, smulkintas žoleles, kiaušinius, druską ir pipirus. Išmaišykite ir suberkite miltus. Turėtumėte gauti tirštą tešlą.
Žingsnis 2
Apkepkite cukinijų blynelius. Keptuvę pastatykite ant ugnies, įkaitinkite augalinį aliejų ir plonu sluoksniu užtepkite cukinijų tešlos. Išlyginkite ir kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps.
Žingsnis 3
Sudėkite cukinijų pyragą. Pirmąjį cukinijų blyną dėkite ant plokščios lėkštės ir aptepkite česnakiniu majonezu. Ant viršaus išdėliokite pomidorų apskritimus, pabarstykite žolelėmis ir sūriu. Taip sudėkite visus cukinijų blynelius. Viršų aptepkite majonezu ir dėkite į šaldytuvą, kad įsigertų.
Kategorijos