"Girtas sultonų keksas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

"Girtas sultonų keksas.

Visada gaminu šį keksiuką vietoj torto. Jis labai skanus ir šventiškas!
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
356 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nuplaukite sultenes ir 5 minutes užpilkite verdančiu vandeniu. Tada nusausinkite ir užpilkite konjaku.

Žingsnis 2

Minkštą sviestą plakite 5 minutes. Tada suberkite cukrų ir plakite dar 5 minutes.

Žingsnis 3

"Girtas sultonų keksas. Žingsnis 3
Po vieną įmuškite kiaušinius. Po kiekvieno jų mišinį išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

"Girtas sultonų keksas. Žingsnis 4
Atidėkite du valgomuosius šaukštus miltų sultonėms. Likusius miltus persijokite kartu su kepimo milteliais, įberkite druskos ir vanilės.

Žingsnis 5

Į sviesto masę suberkite miltus. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Iš sultenių išpilkite nesuvartotą alkoholį. Nusausinkite sultenes popieriniu rankšluosčiu ir sumaišykite su dviem šaukštais pasiliktų miltų. Į tešlą įmaišykite sultenes.

Žingsnis 7

Perkelkite tešlą į keksiukų formą. Drėgna mentele išilgai vidurio padarykite 1 cm gylio įpjovą.

Žingsnis 8

Kepkite pusantros valandos 160 laipsnių temperatūroje neatidarydami orkaitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos