Glaistas eklerams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Glaistas eklerams

Tradiciniai prancūziški eklerai neįsivaizduojami be šokoladinio glaisto. Jis gali padengti kreminius pyragaičius visiškai arba tik dalį jų - kas kaip mėgsta. Šį glajų galima naudoti ne tik eklerams, bet ir kitiems kepiniams. Kad jis būtų blizgus, reikės sviesto.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
372 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
30 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Glaistas eklerams Žingsnis 1
Supilkite pieną į puodą ar puodelį ir suberkite cukraus pudrą. Persijokite kakavą. Išmaišykite ingredientus. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies ir nuolat maišykite, kol mišinys užvirs. Nuimkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Glaistas eklerams Žingsnis 2
Palikite 2-3 minutes, kad pritrauktų. Sudėkite sviestą ir išmaišykite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, glazūros, receptų knyga

Kategorijos