Glazūra lašams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Glazūra lašams

Kaip sukurti gražius šokoladinius atspalvius ant torto? Yra keli būdai. Pats paprasčiausias - ištirpinti gerą šokoladą ir iš jo padaryti raštus. Tačiau sukietėjęs net geriausios kokybės šokoladas praranda blizgesį ir tampa pernelyg kietas. Todėl šokoladinį glajų tortui su pabarstais geriau ruošti maišant šokoladą ir sviestą.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
624 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
53 g
Angliavandeniai
34 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Glazūra lašams Žingsnis 1
Šokoladą sudėkite į dubenį. Įdėkite dubenį į iš anksto paruoštą vandens vonią. Nuolat maišykite, kol susidarys vientisas šokolado skystis. Išimkite iš vandens vonelės.

Žingsnis 2

Glazūra lašams Žingsnis 2
Į karštą šokoladą įpilkite sviesto. Toliau maišykite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos