Glazūruoti pyragaičiai su riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Glazūruoti pyragaičiai su riešutais

Pyragai su riešutais, nepaisant greito paruošimo ir paruoštų produktų rinkinio, pagrįstai gali būti vadinami visaverčiu patiekalu ar užkandžiu. Juose yra viskas, ko reikia desertui: skonis ir saldumas, torto ir kremo tekstūra, glajus ir traškūs riešutai. Net nepatikėsite, kad juos galima paruošti labai greitai, nekepant, ir net nepatyrusiam virėjui. Tokie desertai gali tapti mokyklos virėjų debiutu.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
65 min.
Kalorijos
405 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Glazūruoti pyragaičiai su riešutais Žingsnis 1
Sumaišykite kondensuotą pieną su grietine. Sudėkite ant sausos keptuvės pakepintus smulkintus riešutus ir viską išmaišykite. Sudėkite lengvai sutrupintus sausainius, išmaišykite.

Žingsnis 2

Glazūruoti pyragaičiai su riešutais Žingsnis 2
Išklokite indą (lėkštę, kepimo indą) maistine plėvele. Ant viršaus paskleiskite paruoštą masę, išlyginkite ją. Uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms arba per naktį, kad sustingtų.

Žingsnis 3

Glazūruoti pyragaičiai su riešutais Žingsnis 3
Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje, sudėkite sviestą ir išmaišykite. Išimkite indą su pyragu iš šaldytuvo ir atsargiai nuimkite jį su maistine plėvele. Padėkite jį ant lėkštės ir aptepkite glajumi. Padėkite į šaldytuvą dar 15-20 minučių, kad glajus sutirštėtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos