Publikavimo data: 2024-05-12
Skanios pyrago plutos
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą skaniems pyragėliams. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir druska. Atskirame dubenyje išsukite cukrų ir sviestą iki vientisos masės. Sudėkite kiaušinius ir dar kartą išplakite. Nuolat maišydami dalimis supilkite 1 puodelį miltų. Plona srovele supilkite pieną. Įpilkite vanilės ekstrakto. Kruopščiai išmaišykite. Dalimis supilkite likusius miltus. Tešla turi būti vidutinio tirštumo.
Žingsnis 2
Iškepkite pyragėlius. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepimo formas išklokite pergamentu. Į jas sudėkite pusę tešlos. Viršų išlyginkite mentele. Kiekvieną pyragą kepkite orkaitėje 30-40 minučių. Leiskite atvėsti 1 valandą.
Kategorijos