Skanios pyrago plutos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Skanios pyrago plutos

Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
297 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.5/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanios pyrago plutos Žingsnis 1
Paruoškite tešlą skaniems pyragėliams. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir druska. Atskirame dubenyje išsukite cukrų ir sviestą iki vientisos masės. Sudėkite kiaušinius ir dar kartą išplakite. Nuolat maišydami dalimis supilkite 1 puodelį miltų. Plona srovele supilkite pieną. Įpilkite vanilės ekstrakto. Kruopščiai išmaišykite. Dalimis supilkite likusius miltus. Tešla turi būti vidutinio tirštumo.

Žingsnis 2

Skanios pyrago plutos Žingsnis 2
Iškepkite pyragėlius. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepimo formas išklokite pergamentu. Į jas sudėkite pusę tešlos. Viršų išlyginkite mentele. Kiekvieną pyragą kepkite orkaitėje 30-40 minučių. Leiskite atvėsti 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos