Publikavimo data: 2024-02-04
Pieno pyragaičiai receptas
Pieno pyragai kelia daug malonių asociacijų: mokyklos pertraukos ar saldus šviežiai iškeptų gaminių kvapas namuose savaitgaliais. Tačiau jei problemiška atgaivinti mokyklinę pertrauką, visai realu tą aromatą sugrąžinti į namus! Būtent tai ir siūlome padaryti pagal mūsų pieniškų pyragaičių receptą. Mūsų yra apvalūs, tačiau galite naudoti bet kokias jums patinkančias sausainių formeles.
Žingsnis 1
Iš anksto iš šaldytuvo išimkite sviestą, persijokite miltus ir kepimo miltelius bei įmuškite vieną kiaušinį.
Žingsnis 2
Suminkštintą sviestą sumaišykite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Plakite mikseriu 4-5 minutes. Įmuškite kiaušinį ir plakite dar kelias minutes, tada, nenustodami plakti, plona srovele supilkite pieną. Suberkite miltus ir kepimo miltelius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Pabarstykite darbo paviršių miltais ir iškočiokite tešlą 1 cm storio sluoksniu. Iš tešlos apskritimu arba stikline išpjaukite apskritimus.
Žingsnis 4
Sudėkite gabalėlius ant kepimo skardos, aptepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 12 minučių.
Žingsnis 5
Šiek tiek atvėsinkite ir patiekite.
Kategorijos