Publikavimo data: 2024-05-25
Pyragai lėtoje viryklėje
Viena iš pagrindinių bet kurios šventės puošmenų yra tortai. Kiekviena šeimininkė turi mėgstamiausių tortų receptų. Daugelis jų neužima daug laiko, o skoniu ir išvaizda primena konditerijos šedevrus. Norėdamos sutaupyti laiko, šeimininkės griebiasi įvairių būdų. Vienas iš tokių būdų - gaminti pyragaičius daugiafunkcinėje keptuvėje.
Žingsnis 1
Kiaušinių baltymus išplakite su puse cukraus. Atskirame dubenyje išplakite trynius su likusiu cukrumi, sudėkite medų, atvėsusią kavą ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Išminkykite tešlą, tada mentele įmaišykite plaktus baltymus. Svarbiausia viską gerai išminkyti ir neskubėti dėti ingredientų. Tuomet tešla išeis orinė.
Žingsnis 2
Ištepkite multicookerio dubenį sviestu ir sudėkite tešlą. Palikite ją 5 minutes pailsėti ir įjunkite kepimo režimą. Išimkite biskvitą iš multicookerio ir leiskite jam atvėsti.
Žingsnis 3
Paruoškite grietinėlę. Galite naudoti paruoštą mišinį, jį ruošdami pagal instrukcijas. Į paruoštą mišinį, kai jis atvės, įpilkite sutirštinto pieno. Atvėsusį biskvitą padalykite į lygias dalis.
Žingsnis 4
Paimkite viršutinę plutą ir sumalkite ją į trupinius. Surinkite pyragą: pluta, kremo impregnantas, pluta, kremo impregnantas. Paruoštą gaminį aptepkite ant šonų, viršutinės plutos ir apibarstykite trupiniais. Palikite tortą mirkti vieną valandą.
Kategorijos