Publikavimo data: 2025-08-20
Glynthwain per 15 minučių
Šaltą rudenį ar žiemą kaip niekada norisi karšto ir šildančio gėrimo. Jei geriate alkoholį, puikiai tinka karštas vynas. Jei negeriate, tiesiog pakeiskite vyną bet kokiomis geromis sultimis (svarbiausia, kad tai būtų sultys, o ne nektaras). Siūlau karšto vyno receptą, kurį paruošti užtruks 10 minučių. Tam reikia nusipirkti karšto vyno rinkinį bet kuriame turguje ar alkoholio parduotuvėje.
Žingsnis 1
Į puodą įpilkite 200 ml vandens ir supilkite karšto vyno mišinį (džiovintus obuolius, džiovintas slyvas, džiovintas vyšnias, džiovintus apelsinus, cinamoną, gvazdikėlius, kardamoną, kardamoną, kvapiuosius pipirus). Jūsų mišinio sudėtis gali šiek tiek skirtis. Užvirinkite.
Žingsnis 2
Virkite 2-3 minutes. Tada įpilkite butelį vyno
vyšnių arba granatų sulčių. Ir neužvirus ant vidutinės ugnies kaitinkite iki 70-80 laipsnių Celsijaus. Paragaukite šaukštu, kad įsitikintumėte, jog skystis pakankamai karštas, bet jokiu būdu neužvirė. Kad įsitikintumėte, jog nesuklydote dėl temperatūros, kai skystis bus karštas, sumažinkite kaitrą iki silpnos arba ją išjunkite (priklauso nuo jūsų viryklės).
Žingsnis 3
Išjungę ugnį, įpilkite medaus arba cukraus pagal skonį, maždaug 1-2 valgomuosius šaukštus. Rekomenduoju dėti būtent medaus. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos