Publikavimo data: 2025-08-19
Glyntwine su mandarinais
Gluhwein yra vienas iš populiarių kokteilių, gaminamų iš vyno, kaitinamo su prieskoniais ir kitais priedais. Paruošti karštą vyną su mandarinais labai paprasta. Svarbiausia, kad po ranka turėtumėte visus reikiamus produktus: vyną, mandarinus ir prieskonius. Norėdami patiekti, ant karšto vyno taurių galite atsargiai sukurti cukraus apvadą. Norėdami tai padaryti, atsargiai pamerkite stiklines ar taures į sirupą arba citrinų sultis, o tada lipnius kraštus įdėkite į lėkštę su cukraus sluoksniu.
Žingsnis 1
Nuluptus mandarinus, cukrų, cinamoną ir širdies žvaigždutes sudėkite į puodą.
Žingsnis 2
Supilkite vyną ir vandenį, pastatykite indą ant kaitlentės ir įjunkite vidutinę kaitrą. Užvirkite, bet neužvirkite! Skystį reikia pašildyti iki 75-80 °C temperatūros. Išmaišykite, kad skystyje ištirptų cukrus, paragaukite karšto vyno. Jei reikia, galite įberti daugiau cukraus.
Žingsnis 3
Supilkite karštą gėrimą į stiklines ar puodelius, likusią dalį supilkite į ąsotį ir patiekite. Nepamirškite papuošti, graži karšto vyno porcija pagerins nuotaiką.
Kategorijos