Publikavimo data: 2024-05-19
"Goosefoot" sausainiai.
Žingsnis 1
Norėdami paruošti tešlą, varškę, aliejų, kiaušinio trynį ir miltus sudėkite į dubenį. Suberkite sodą ir 5 min. gerai išmaišykite. Išminkykite tešlą. Ji turi būti drėgna ir šiek tiek lipni. Sudėkite tešlą į maišelį arba suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve 1 valandai.
Žingsnis 2
Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir padalykite į kelias dalis. Tešlą iškočiokite taip, kad ji būtų ne storesnė nei 3 mm.
Žingsnis 3
Paimkite formą arba stiklinę, įspauskite tešlą ir išpjaukite 6-7 mm skersmens apskritimus.
Žingsnis 4
Į lėkštę supilkite cukraus pudrą, paimkite apskritimą ir vieną jo pusę panardinkite į cukrų. Tada sulenkite apskritimą cukraus puse į vidų ir vėl panardinkite į cukrų. Tada keturis kartus sulenkite sausainius cukrine puse į vidų ir vėl vieną pusę pamerkite į cukrų.
Žingsnis 5
Padėkite sausainius ant stalo švaria puse žemyn ir padarykite du pjūvius, kad gautųsi "žąsies kojelės".
Žingsnis 6
Dėkite sausainius švaria puse žemyn ant kepimo popieriaus, iš anksto patepto augaliniu aliejumi.
Žingsnis 7
Dėkite sausainius į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Tada ištraukite ir 10-15 minučių atvėsinkite sausainius.
Kategorijos