"Goosefoot" sausainiai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

"Goosefoot" sausainiai.

Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
329 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.08/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Goosefoot" sausainiai. Žingsnis 1
Norėdami paruošti tešlą, varškę, aliejų, kiaušinio trynį ir miltus sudėkite į dubenį. Suberkite sodą ir 5 min. gerai išmaišykite. Išminkykite tešlą. Ji turi būti drėgna ir šiek tiek lipni. Sudėkite tešlą į maišelį arba suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve 1 valandai.

Žingsnis 2

"Goosefoot" sausainiai. Žingsnis 2
Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir padalykite į kelias dalis. Tešlą iškočiokite taip, kad ji būtų ne storesnė nei 3 mm.

Žingsnis 3

"Goosefoot" sausainiai. Žingsnis 3
Paimkite formą arba stiklinę, įspauskite tešlą ir išpjaukite 6-7 mm skersmens apskritimus.

Žingsnis 4

"Goosefoot" sausainiai. Žingsnis 4
Į lėkštę supilkite cukraus pudrą, paimkite apskritimą ir vieną jo pusę panardinkite į cukrų. Tada sulenkite apskritimą cukraus puse į vidų ir vėl panardinkite į cukrų. Tada keturis kartus sulenkite sausainius cukrine puse į vidų ir vėl vieną pusę pamerkite į cukrų.

Žingsnis 5

Padėkite sausainius ant stalo švaria puse žemyn ir padarykite du pjūvius, kad gautųsi "žąsies kojelės".

Žingsnis 6

Dėkite sausainius švaria puse žemyn ant kepimo popieriaus, iš anksto patepto augaliniu aliejumi.

Žingsnis 7

Dėkite sausainius į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Tada ištraukite ir 10-15 minučių atvėsinkite sausainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos