Gorgonzolos sūrio skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Gorgonzolos sūrio skrebučiai

Gorgonzolos ir medaus derinys skrebučiuose suteikia galimybę atskleisti naujus dviejų priešingų ingredientų skonio pojūčius ir aromatą. Gorgonzola yra gana įdomi sūrio rūšis. Jis gaminamas dviejų variantų: dolce - minkštas ir jaunas, pastovios konsistencijos sūris su šviesiai mėlyno pelėsio dėmelėmis; picante - tirštos tekstūros, trapus, išmargintas tamsiomis mėlyno pelėsio gyslomis sūris. Abiejų rūšių sūriuose gausu vitaminų ir maistinių medžiagų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
287 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gorgonzolos sūrio skrebučiai Žingsnis 1
Pradėkite ruošti skrebučius. Padėkite duoną ant kepimo skardos, išklotos pergamento lakštu. Pašaukite ją į orkaitę 5 minutėms. Kiekvieną riekelę aptepkite medumi ir apibarstykite puse susmulkintų čiobrelių. Uždėkite gorgonzolos griežinėlius ir lengvai prispauskite. Skrudinkite skrebučius įkaitintoje orkaitėje 2-3 minutes, kol sūris pradės lydytis.

Žingsnis 2

Gorgonzolos sūrio skrebučiai Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus ir baigkite kepti. Ant paruoštų skrebučių dėkite figų griežinėlius, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pabarstykite likusiais čiobrelių lapeliais. Dėkite į orkaitę 2 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos