Publikavimo data: 2024-06-23
Gouda sūrio skrebučiai
"Gouda" yra pusiau kietas olandiškas sūris, pasižymintis švelniu, kreminiu, saldžiu ir riešutų skoniu. Kuo sūris senesnis, tuo pikantiškesnis ir intensyvesnis jo skonis. Skirtingai nuo kitų rūšių, "Gouda" sūris derinamas ne tik su vaisiais ir vynais, bet ir su gėrimais. Brandintas "Gouda" vartojamas kaip užkandis su alumi ir belgišku alumi, jaunas - su šampanu, brandintas - su uostu. Kulinarai sūrį naudoja salotoms, karštiesiems ir padažams. Gouda dažnai dedamas į įvairius užkandžius, pavyzdžiui, skrebučius.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtus ingredientus. Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir apkepkite duoną iš abiejų pusių, kol taps auksinė. Pomidorą supjaustykite apskritais griežinėliais. Goudos sūrį sutarkuokite stambia tarka. Supjaustykite kumpį griežinėliais. Garstyčias sumaišykite su majonezu.
Žingsnis 2
Pasigaminkite skrebučių. Duonos riekes patepkite garstyčiomis ir majonezu, uždėkite kumpio, pomidorų, pabarstykite sūriu. Dėkite skrebučius į mikrobangų krosnelę 2-3 minutėms, kol sūris išsilydys.
Kategorijos