Gouda sūrio skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Gouda sūrio skrebučiai

"Gouda" yra pusiau kietas olandiškas sūris, pasižymintis švelniu, kreminiu, saldžiu ir riešutų skoniu. Kuo sūris senesnis, tuo pikantiškesnis ir intensyvesnis jo skonis. Skirtingai nuo kitų rūšių, "Gouda" sūris derinamas ne tik su vaisiais ir vynais, bet ir su gėrimais. Brandintas "Gouda" vartojamas kaip užkandis su alumi ir belgišku alumi, jaunas - su šampanu, brandintas - su uostu. Kulinarai sūrį naudoja salotoms, karštiesiems ir padažams. Gouda dažnai dedamas į įvairius užkandžius, pavyzdžiui, skrebučius.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
286 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gouda sūrio skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtus ingredientus. Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir apkepkite duoną iš abiejų pusių, kol taps auksinė. Pomidorą supjaustykite apskritais griežinėliais. Goudos sūrį sutarkuokite stambia tarka. Supjaustykite kumpį griežinėliais. Garstyčias sumaišykite su majonezu.

Žingsnis 2

Gouda sūrio skrebučiai Žingsnis 2
Pasigaminkite skrebučių. Duonos riekes patepkite garstyčiomis ir majonezu, uždėkite kumpio, pomidorų, pabarstykite sūriu. Dėkite skrebučius į mikrobangų krosnelę 2-3 minutėms, kol sūris išsilydys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos