Publikavimo data: 2025-08-17
Granatų pyragas
Receptas yra mano pačios sukurtas. Pyragas buvo išbandytas su giminaičiais. Labai skanus ir lengvai paruošiamas.
Žingsnis 1
Įmuškite 4 kiaušinius. Supilkite vanilę ir cukrų, plakite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Suberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais, verdantį vandenį ir aliejų. Gerai išminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Supilkite tešlą į išimamą kepimo indą. Kepkite sausainius orkaitėje 40 minučių 180˚C temperatūroje.
Žingsnis 4
Atvėsusį biskvitą porai valandų įdėkite į šaldytuvą ir supjaustykite.
Žingsnis 5
Paruoškite grietinėlę. Į baltymus suberkite miltelinį cukrų ir išplakite iki standžių viršūnių. Paruoškite mėlynąjį kremą, sumaišydami kreminį sūrį ir kelis lašus dažiklių.
Žingsnis 6
Sudėkite pyragą į formą. Iš pradžių plutą, tada kremą, biskvito sluoksnį, kremą, vėl plutą, šokolado sluoksnį, kremą, plutą, mėlyną kremą ir granatų sėklų papuošimą.
Kategorijos